Foutmelding

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/vlmleuve/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/vlmleuve/public_html/includes/common.inc).

Professionals - Lenen

Professionals - Lenen Professionals - Lenen

 

Lening op afbetaling

Nieuwe auto , (bijkomende) verbouwingen, nieuwe inrichting, onvoorziene kosten, … hiervoor kan het soms nuttig zijn een lening op afbetaling aan te gaan.

Financiële en operationele leasing

Voor ondernemingen die btw kunnen recupereren kan het interessanter zijn een leasing af te sluiten ipv een lening op afbetaling

Investeringskredieten

Voor de aankoop van nieuwe machines, een bedrijfsovername of –oprichting, … . Wie wil uitbreiden moet meestal investeren. Deze investeringen zijn vaak dure ondernemingen.

Hypothecaire lening

Indien u vastgoed wenst aan te kopen gebeurt dit gebruikelijk aan de hand van een Hypothecaire lening.

Wij staan u graag bij om de juiste oplossing te vinden zodoende u kan starten óf uitbreiden en alzo uw doel kan realiseren. Wij maken de berekening en bekijken de verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw behoeften en zoeken naar de meest voordelige formule op de markt.

 

Terug naar Professionals